Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äldre med verklighetens ljus


Besök längtan i en beskrivlig roman
sätt dig ner
Tänd dina tankar
och luta dig tillbaks
med väntan
Lite längre in i orden
sidan trettiosju
lägger jag av
gungandes med rörelser
blev jag förstående
men vilsen ett tag
Yrsel bland tankar
fick mig att ligga ett slag
där jag funderar
en minut eller så
Det är allt som behövs
när man blir äldre
och inget längre verkligt
blir något man kan ta .




Fri vers av daniele
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-04-14 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele