Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst nu


Det är tystanden här som vill in
där dagen vill bli vit
omkring något vasst
så befriande rikt
Här blir allt snö
något ljust och något fint
med något som längtan
som man har gömt
men jag har inte glömt
hur det är att flyga
så högt så att du hör

Hur länge tror vi
om vi fortsätter att förgöra
med längtan
vi hade glömt
men inte gömt
Hur länge kan vi älska
i tystnaden som blev tömd




Fri vers av daniele
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 00:23



Bookmark and Share


    FAsA
Sorrow in tranquility :P

Skön dikt! Gillar den första raden där du personifierar tystnaden och får den att gestalta något påträngande.

Skulle jättegärna se mer bildspråk istället för luckor du ger mig som läsare, t. ex. \"något ljust och något fint/med något som längtan\".

Men det kanske är din mening att starta en mental process där :P
2008-04-14

  syskonenberg
fängslande och jag
tolkar den med mycket
sorg över längtan.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele