Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man vågar pröva nya saker i livet får man annorlunda upplevelser.


Den asiatiska butiken!

Ett vänligt asiatiskt par i sina bästa dar.

Dom gav en ung man en dag praktik i deras asiatiska butik.

Där fanns all asiatisk mat och prat.

Där fanns gott om frukter såsom ananas och till polisen lite asiatiskt brass.

Inget fel på alla risen, nudlar, kryddor, örter och delikatesser som var värd prisen.

En general och hans stab kom in och prövade butikens starka kryddor och han blev en eldig arab.

En krabba golvet svabba för att sedan stoppas ner i den rykande grytan.

En mager poet kom in och köpte asiatiskt fläsk och blev fet.

Där fanns bambuskott i gult och grått, och grönsaker i alla smaker.

Kycklingar låg i frysdisken och frös liksom den fina fisken.

Dom sålde stabstriltställt med sötsur sås och knäckt apa så att djurens rätt kom och gapa.

En orm ur butiken ringlade ut så en fru på gatan skrek ett hysterikst tjut och ambulansen fick rycka ut.

Insekter på burk dom säljer och asiater och andra dom med god aptit ned sväljer.

Han lärde sig att woka mat samt deras exotiska språk och prat

I butiken jobbade en asiatisk tjej och med henne han gifte sig.

Den amorösa asiatiska stilen i honom i honom träffade kärlekspilen.

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-14 15:50



Bookmark and Share


    tramp
ha-ha

kanon kul !

kuliga rim
2008-05-09

    Stormöga
ååh vilken mysig dikt!
2008-04-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart underhållande..och tänk hur det kan gå!!/B
2008-04-14

  Gunwale VIP
Härligt inspirerande andemening...
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin