Väderläge.. spridda skurar norr om dalälven, isen vandrar som vanligt söderut och våren är sen ack så sen.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderläge.. spridda skurar norr om dalälven, isen vandrar som vanligt söderut och våren är sen ack så sen..


Känsla unik

 

blir så arg

kunde vara nöjd här i 5år till

kalla det förhållande

 

bara känslan av 

 

bekräftelse på gensvar och inget mer

att det liksom gäller att få känna "VI"

sen räcker det liksom

 

länge länge

 

”Vad kan nånsin ersätta en sanning, ersätta en känsla Unik.."

 

kanske man själv får panik när det börjar bli tätare

närmar sig träffar återkommande

vad vet man

vet bara 

 

En känsla unik

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-04-14 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri