Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

hur har du hjärta till att höra av dig nu,
efter en sådan lång tid.

jag hade vant mig att leva utan dig vid min
sida men nu har du gjort det igen.

saknaden efter det växer ännu en gång,
saknaden av dig pappa.

hur tror du att jag ska kunna
glömma allt du gjort.

allt du gjort mig genom tiderna,
hur du lämnade mig då jag behövde dig
som mest.

det enda jag kan lita på nu är
mina egna tankar.

du gör mig arg genom att du
kommer tillbaka nu
även fast jag önskar att du ska finnas
här mer än allt.




Fri vers av syskonenberg
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 23:00



Bookmark and Share


  socialsuicide
välformulerat och jättefint skrivet.
känner igen mig alldeles för väl. applåd!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg