Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frid

Jag intar ytan med mina steg
och blåser i vinden med framtiden
Röken brinner upp
längs torgets mörkagråa yta
faller folket dit

Om vi undviker tiden
som ett minne för denna stund
ligger vi nog säkrast här
under denna fantastika jord

Vi kan spegla krig
när hatet faller hit
Från himlens tak släktes ljuset in

Så ser jag mig omkring
och allt snurrar i en spinn
Och när jag dör
förväntar jag mig frid




Fri vers av daniele
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-04-14 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele