Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny värld




Anders Eklund vet alla vem det är idag

Kan inte va lätt, att heta Eklund i de trakterna

Som en av mina vänner, heter Flink och bor, i Falun

Eller som Qvicks bror, han var inte så förtjust över

Det intresse som det dragit till familjen…


För 20 år sed tog man Christer Pettersson för mordet

På Olof Palme

Men det dröjde år innan man skrev namnet

På denne Pettersson

Vi lever tydligen i en annan värld idag

Vill vi ha det, såhär?




Övriga genrer av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 02:43



Bookmark and Share


    *Zenobia*
läs tidningar från 1960-talet...där kunde man läsa med namn och allt, vad som föregått när män klådde upp sina hustrur...det som tigs ihjäl idag....som benämns \"lägenhetsbråk\"...

för det var ju så vi ville ha det...personlig integritet kallar vi det...
2008-04-15

  anits VIP
Namnet på honom hade dom
inte behövt utlämna så fort
en granne heter Eklund
2008-04-15

  anits VIP
Namnet på honom hade dom
inte behövt utlämna så fort
en granne heter Eklund
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO