Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

det trycker över bröstet
andetagen blir genast tyngre
jag försöker att ta mig samman

mina egna tankar skriker i mitt huvud
förgiftar mig
orden dör ut

mina ögon tåras
men vägrar släppa ut känslan
den som förtär mig

det trycker över bröstet
en känsla så stark
herr ångest knullade mig inatt




Fri vers av caasandra
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-15 18:29



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Gjorde jag!? :O

Lät ju inte som nån skön upplevelse i alla fall.. haha ;)
2009-04-10

  Dessie 35
Du är inte ensam om att möta herr ångest!!!
Du ger en bra beskrivning av honom...;)
tummen upp\"\"
2008-04-16

  Burn
Tung... den känns. Det är hemskt att balansera ångest som bara vill slita sönder en. Får en väldigt instängd känsla av texten.
2008-04-16

  genni VIP
vet hur trycket känns,starkt...
2008-04-15

  Gawain VIP
Som att bli riden av maran, kan jag tänka. Inte särskilt njutbart...

Bra diktat!
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra