Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vila i frid rasmus saukkokoski. Du var som en bror för mig, alltid fanns du där när jag behövde en stöttepelare. Önskar att det funnits något jagh kunde göra men mörkret tog dig. Inom mig lever du för alltid, må du funnit den frid du länge sökt. <3


vila i frid

rädda mig
undan denna sorg
undan denna vetskap
om att du aldrig kommer igen

att jag aldrig igen
kommer att få se dig le
kommer att få höra dig skratta
se dig gråta
torka dina tårar

rädda mig
undan denna känsla
av ånger
vad kunde jag gjort?
vad gjorde jag fel?

undan alla dessa frågor
varför?




Men du räddas nu istället
undan denna smärta
dessa tårar
denna meningslöshet

du räddas nu undan
allt som du inte ville ha
men också allt du ville uppleva
allt tas nu ifrån dig min vän




Jag vet knappast vad jag skriver
eller vad jag tänker
för tårarna dom bränner än
men jag vet vad jag känner

olika sidor av samma sanning
vill ha dig här
stanna kvar

vila i frid
kom tillbaks























Jag älskar dig
du lever för alltid i mitt hjärta




Fri vers av caasandra
Läst 2526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-10 14:09



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Starkt och berörande.
Riktigt fint.

Jag vet hur de känns att förlora någon som står väldigt nära.
Beklagar.
2009-04-16

  PsykBrud
Det gör ont i hela kroppen.
Texten bränner raka vägen in i mitt hjärta, och alla minnen från personer som inte längre finns kvar blossar upp, lyckliga som hemska.
Underbart, men smärtfullt.
2009-04-12

    Bim
så sanningsenligt om hur man kan reagera när någon dör,- en
ärlig text om hur svårt det är....
2009-04-12

  Mr Lindemann VIP
Starkt och verkligen bra gjort att säta ord på det du upplevt
Det är bra för oss andra som kan läsa oss till att detta sättet kan ge en mer än "skira änglar på himlen" texter
2009-04-12

  Burn
Jag lider med dig, vännen.
2009-04-10

    Herr Ångest
det är inte orden...

det är dina tårar.. bakom orden.. som berör..

Naket skrivet, full av känsla. Bra!
2009-04-10

  Carola Zettergren
Mycket starkt och berörande skrivet!!!Bra!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra