Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrubbsår


Det är enkelt
hur jag känner
och hur jag betyder
det får dig att se
när något fint går sönder

Jag är mörkrets barn
när ljusets ursäkt
är vägen ut
Det är enkelt
men jag känner igen
och hur jag än tänker
är du den ända
som förstör för mig

Det vilar en tystnad
Med min mun är jag
lite mera ensam
när ordet älskar
blir något tveksamt

Så hur ska man bära sig åt
för att slippa vakna med en tår
Hur ska kroppen kunna somna
med ett skrubbsår .




Fri vers av daniele
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele