Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dont let me down

Jag för armen över saningen
jag glömer vad syftet var
och jag vrider på ålderstal
Jag är van

Jag är van vid att ljuga
du kan klandra mig
men jag klarar av att lura dig
Med mina falska danssteg
var du allt jag jobbade för
men det var inte nog
så jag började från höjden
på gångräckets bro

Det som började så bra
med massa rosor
till en sprucken vas
blev till en stängd dörr
med skulder på hat

Låt mig inte ramla ner
när du inte ser
Låt dig inte luras
om jag faller till jul

Du är allt jag jobbade för
men det var inte nog
Jag slant med tron
som inte gick att byggas
Det gick så fort
och jag ramlade i tystnad





Fri vers av daniele
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele