Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tycka om sig själv = Värdefull



 

 

 


När jag kysser havet
ser jag mig själv

När jag smakar av smultron
Känner jag mig

När jag ser det vackra
Då ser jag mig

När jag är den jag är
Då är jag den stolta
Verkligt vackra kvinnan

När jag rör mina höfter
Så är det kvinnan inom mig

När jag kastar med mitt hår
Då är det mitt vackra hår

När jag ser mina vackra ögon
Då är det mina ögon jag ser

När jag ser mig själv i ljuset
Det är då jag kliver fram

När änglar sjunger
Då är det för mig dom sjunger

När allt klarnar då kommer ljuset
I ljuset vandrar jag

Det lyser klart om mig

Auran skiner

Och det är jag som ser på mig själv






Fri vers av Fånga dagen
Läst 1025 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-15 19:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Gott, mycket bra!
2011-04-13

  All
Otroligt fin, en inre önskan om närvaro om mig, i mig
2008-06-22

  Dessie 35
Tummen upp!!! kanon bra !! så rätt!!
2008-04-16

  Gunilla VIP
T A C K ! !
Denna dikt en av de värdefullaste jag läst!
Bokmärker med stort B!
Applåder!
2008-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att det är en härlig upplevelse att få se dig röra dina höfter och kasta med ditt hår.

Gillar du Lundell?
2008-04-15

  anits VIP
Oh vilken vacker text
och underbar bild
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen