Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevid


Så som dom där
vill jag vila
oförglömligt under träd
på en mjuk atmosfär
av allt gräs
tillsammans med ljuset
är du här

Från början träder fjärilar in
och fyller himlen min
och jag ler fint
tillsammans med dig

Så snällt det kan vara
att ligga still
Vi pratar tyst
och vi håller denna bild
även när mörkret lagt sig intill
Vi kan hålla timmen sen
luta oss mot varandra
och försvinna ner


Till slut faller ljuset in
med vindens vind
det blåser
och jag ler fint
tillsammans med dig brevid




Fri vers av daniele
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-04-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele