Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev.


Vidrör med händerna
Ett slag mot dig
Jag tar häpnaden
ifrån mig
än andas jag
mindre beroende
trots att det är sent nu


Jag skapar oro
men sover gott ändå
jag skapar leenden
men trillar tillbaka
på svarta moln


Vidrör mig
ta på mig
stå där
om du behöver mig
som jag dig

Vidrör mig
andas för mig
lys min väg
den jag bär dig

jag skapar känslan
men gömmer rädslan
för den jag blev




Fri vers av daniele
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele