Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick vara glad idag !


Solen lyfte bort den tunga depression som vilat på mina axlar allt för länge .

Idag såg jag solen .

Jag hade glömt hur den såg ut .

Hur den kändes .

Dess varma hand som smekte min kind , som så många gånger förr .

Jag hade glömt .

Den som ger liv åt den lilla stad där jag bor .

Allt verkar så mycket lättare nu.

Som att den drog upp oss alla ur våra mörka vintergravar .


Ja .

Solen lyfte bort den tunga depression som vilat på mina axlar allt för länge .










Övriga genrer av katnthepoet
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet