Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN SOM......

Ensam och frusen på en öde strand,
står jag med tiden som flöt i land.

Som en våg kommer saknaden och sköljer över mig
och jag ser trygghetens broar rasa utan dig.

Av hjärtat fattas det en bit
inga spår i sanden leder längre hit.

Ensam med tårar som frusit till is.
ser jag solen försvinna i dis.







Fri vers av wildrosen
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-16 12:34



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

En isande ensamhet förmedlar du. Gillar uttryck som \"tiden som flöt i land\". Talande. Hälsar Fredrik
2008-05-28

  Peter Stjerngrim VIP
Ryser inför de minnen ditt flöde väcker inom mig ...
Saknaden är smärtsam ...
2008-04-23

  Maria T
En stor ensamhet och saknad döljer sig i denna dikt
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen