Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens luft

 

Glädjens luft som blåser sakta
omkring som för att livet vakta
blir till lyckans ljumma vind
torkar tåren på din kind
Hjärtats ensamma slag för två
vardagen ej längre trist och grå
Förr du vämjdes av att vakna
andas nu det liv du fått, utan att sakna
Andas in glädjevindars tröst
låt sen sorgen falla från ditt bröst


©Susanne Strömstedt

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 20:02



Bookmark and Share


  marie persson
Åhh, vad glad jag blev av denna dikt...kramen/Marie
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt