Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underlägsen

Ord som drar mitt hjärta isär
jag blundar och skriker
förtränger dina fingrar
som sliter i mina kläder

du biter i mina öron
ber mig hålla käften
och bara andas

men hur ska luften
komma in i mig när
du är den som fyller
alla hål.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 658 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-16 22:01



Bookmark and Share


  ellenheiman
känns överflödigt att skriva att denna också är fantastisk (som alla dina texter), men jag känner att jag bara måste!
jag gillar!!
2011-11-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
andmäktigt samt kraftfullt skrivet
2011-11-11

  F.
Gillar hur du skriver.
2011-01-12

  blaite
Förtränger dina fingrar. mmh klockrent
2009-12-23

  Mess
Bra skrivet!
2009-12-02

    ingentingflicka
Jättebra! Speciellt sista stycket.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér