Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIn enda

Min välfärd genom liv
är ett återseende på nytt
nu är allt gammalt bytt
och jag väntar mig
något bättre



Det handlar om tid
det är så jag vrider
på saningen som brinner
nu är min välfärd under
och jag står brevid
det är något som saknas
och jag väntar mig
något bättre


dunkla hjärtan
bryter ut i brist
Ljuset lägger ihop oss
på vägen finner vi tips
som sakta leder oss hit
nu är min välfärd den enda
lika stor som min lust
men min enda brist




Fri vers av daniele
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-04-16 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att din ända är lika stor som din lust?
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele