Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blondin

Ett timmerlätt skratt hördes
från ett ensamt barns skrik
hopp efter ett hat
och även en dum idiot
kan placera en tår
när känslan träffar
som en pistol

Vi kastar onödigt med tiden
men måste betrakta det fina
där slutet ta allt för givet
kunna stråla tillsammans
och fira högtider
runt minnen


Det sällsynta leendet
kramar min varma kropp
och det var som om det var
min saknad som stals tillbak

visst börjar förändringarna här
att lukta lite skummt
men även en klok blondin
kan luras för att verka dum




Fri vers av daniele
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 22:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blondiner som luktar skumt låter spännande.
2008-04-17

  Матрёшa
jag gillar verkligen den här texten.. Första stycket är grymt, särskilt :

\"och även en dum idiot
kan placera en tår
när känslan träffar
som en pistol\"

O sista stycket är mist lika träffsäkert. Grymt poetat!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele