Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Devil and Me

 

Jag

 

en Satans avkomma

avlad i perverterad njutbar synd

i ett tillfälle så skönt valt

då alla berusade på överjäst vin

höga på opiumchoklad

och kåta som Fan själv

idkade sexualiserad gruppdynamik

bland sidenkuddar och brokad

 

de fallna änglar som närvarade

chockades synnerligen svårt

vid åsynen av denna Sodoms

multipla orgasmiska påsättning

mellan svettiga vita kvinnolår

och lemmar i en härlig röra

 

Djävulen själv

satt halvslumrande på sin tron

han masturberade förstrött

ända tills min mor

den vackraste skökan i haremet

ljudligt äntrade hans jättelika kuk

och red honom till nattens ände

 

sedan den dagen

är ingen längre sig lik

 

utom

Djävulen och Jag

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 22:48



Bookmark and Share


    Noomi
mm.. opiumchoklad och överjäst vin..
låter underbart...
2008-04-17

  Johan Bergstjärna VIP
\"avlad i perverterad njutbar synd\"...

Hey Joo...... whats the point med det??

Varför blanda in djävulen, i det som kan vara det allra vackraste??
2008-04-16

  Lena Krantz VIP
Min far och jag
hade den kunnat heta...

Den var häftig!

Jag log brett jag med när jag läste...
2008-04-16

  Spider
härligt! här gick det hett till...
fick en massa konstiga syner framför mig
och ett lende. men det får man nog räkna med
när man råkar läsa ett alster av dig...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol