Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför mina ögonlock.



I bland får jag flash backs,

och jag vill inte vara kvar.



Vill inte leva mitt liv, eller någon annans.


Några sekunder i taget.

Bilder rusar förbi,

innanför mina ögonlock.



För att sedan vara borta.



Solen är stark, lyser rätt in,

medans mörkret springer runt hörnet.


Kommer undan, ännu en gång.


Det förbannade mörkret kommer alltid undan.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-04-16 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean