Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör mig

Se mig, hör mig, rör mig.

Hur svårt kan de va??

Inget här i världen kan få dig att ångra dig.

Du behöver mig...

Saknar dig sjuk mycke bebis!




Fri vers av snassig
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-04-17 10:40



Bookmark and Share


  Cute_one
Måste du SNO mina ord!!!!!
Fansasin... vart tog den vägen????
Kram
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig