Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reklam i msn messenger..


Vita tänder

"Vita tänder på några dagar"

 

- Huuuhhh, d-a-g-a-r??!! Är det inte det jag alltid har sagt!!?

Tacka vet jag gränslöshet! ;) 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-04-17 17:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hahaha! Den var rolig och bra, igenkännbar och träffsäker!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri