Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bygga upp en relation tar tid........är värt mycket!!


Till en vän



Allt du sade
hade en djupare
mening
jag inte förstod

de glesa raderna
kunde urskiljas
i dina ögon
skiftningar jag
aldrig sett förut!

orden smälte in
i mig obemärkt
som vore din länk
till världen

ensam fanns du....

ofta inte hos mig
ändå visste jag
att det var mig
som du fäste dig
vid

de dagar vi inte
sågs blev för mig
långa
intetsägande

vilsen i mig själv
kunde du försvinna
i mina tankegångar

då var du borta

när vi väl sågs
var allt som förut
orden kom tillbaka
ännu fler
ännu djupare

jag börjar nu tro
att du är så blyg
innesluten

att skymten av mig
som den enda vän
kan få dig att äntligen
sätta ord
på tankar som burits

och bara väntat på
att någon äntligen
vill lyssna

jag är beredd att ge
dig vad du saknat!






Fri vers av Karin Rosberg
Läst 577 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 20:48



Bookmark and Share


  friheten
Känner igen detta, med mig som den som väntar en sådant vän. Den är helt underbart. Länge sedan jag läste en sådant vackert dikt om vänskap som har allt i sig en relation.

Bra skriven av dig!
2008-04-23

  Maria T
Så vackert, så innerligt och så fint.
Kärleksfullt
2008-04-21

  Fredrik P. VIP
kärleksfullt, ja,
andligt innerligt
och fint!
2008-04-19

    Bodil Sandberg
En av de vackraste varmaste dikter jag läst...sitter här med gåshud...fantastiskt fint!!!!applåder och bokmärke!!!
2008-04-19

  Michaela Dutius
Oerhört vacker- med många bottnar. Tycker mycket om denna!!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg