Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brändrisk

 

jag borde få risktillägg
med tanke på den stora
risken att bli bränd

räcker en brandvägg
eller måste jag
täckna en brandförsäkring?

 

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-19 22:05



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ler stort åt denna din text. Visst vore det bra med försäkringar mot sånt också=D!!
2008-12-21

    Bodil Sandberg
Kan inte hjälpa att jag skrattar till hysteriskt här...vilken humor ..och självdistans..applåder!!!
2008-04-23

  Bjarne Nordbö
Du måste bara våga, annars får du inget veta.
2008-04-22

  Fredrik P. VIP
bränd av partner
är nog svårt att
försäkra bort...
hehe!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Noomi