Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... edelweiss ...


dina ögon genomborrade min själ

varje ord du uttalade
varje mening du yttrade

betydde något mer
än bara just det

blicken du gav mig
kommer aldrig glömmas
för den trängde djupt in i själsligheten
och skapade rum för ett begär
som så föga ville lämna mitt intellekt

men jag tog mitt förnuft till fånga
och spelade med
lekte leken tills jag kände att det var dags att lämna
dig där med din eviga skivsamling

jag kände att jag gjorde rätt
men det förhindrar inte att jag förbannar mig
för att bara gå därifrån

utan att ha tagit ditt nummer




Fri vers av deepundermyskin
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 03:12



Bookmark and Share


  deepundermyskin
så jävla malin, om jag får säga det själv!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin