Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå eller Röd - kul eller irriterande? ^^ Blåval eller...?

(formatering... eller ej? ger upp snart.. ^^?)




Val

 

 

nunununununununununun un un un - påverkbar eller ej



... | ... | ... | ... - hinder eller möjligheter




N N N
ZZZZ -  ligger el står
N N N




/\\/\\/\\/\\/ - berg eller dalar

 

 

 

framåt --->______eller______<---bakåt?

 

 

. tomt?

 

 

 

tomt

 

?

 

 

glas halvfullt?

halvtomt

 



ögonvända

vitöga ut

vad ses?

 






Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri