Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. så gör jag. Sfäriskt gränslöst.


Ja jäklar vilket nu! Eko: Ja jäklar vilket nu! Eko: Ja jäklar vilket nu!

 

Om jag tänker bakåt medan jag

går framåt kanske jag får stimulans nog att

känna nuet.

I jämförelse och drömmande.

Tankar så som rörelse av kropp;

helhet intagen, overklighet jämförd med

verklig känsla av Nu.

 

 

Koncentration i nu ger mig totalt tomrum däremot.

Vila.

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-19 21:51



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Enkel rak

filosofisk
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri