Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds dyrbaraste pärlor heter tårar...


I en gråt

I en gråt
förvandlar Han
hårt och fruset
till varmt och bördigt
för en Såningsman
i Själars tjänst




Fri vers av Lia-Lej
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 22:17



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbar!!
2008-08-14

  Tabes
Så sant! Du gör mig glad!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej