Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att möta kärleken efter motgångar


Mitt lagade hjärta

Det finns ord som smeker mitt hjärta.
Lindar in det mjukt och ömt, med känsla.

Jag njuter av livet med dig, min älskade.
passar på att andas in varje liten varm gest.

Detta är första gången i mitt liv, som jag
har fått mitt hjärta mjukt omhuldat.

Jag trodde inte man kunde laga
krossade hjärtan fullt ut.

Men du hade de rätta ingredienserna
för att baka in mitt hjärta i oändlig lycka.




Fri vers av Piann VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 17:26



Bookmark and Share


  papessa
så underbart och det finns alltid hopp om en bättre framtid
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP