Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till livet, och oss. Läs och må bra.


På randen till Något


I mitten av ditt liv, början
eller slutet
hursomhelst när allting stannat av
och Du tvekar på något

Slut då dina ögon, snabbt
eller långsamt
och lyssna till din intuition
Den har rätt

För plötsligt står du på randen till Något
för rädd för att (hänsynslöst) kasta dig ut
för envis för att (bara) göra ingenting
Gud, de känslorna värker

Dock spelar det ingen roll vart du är i livet, i början
eller slutet
du kan alltid förmå dig till att göra Något
om Du vill något

Ibland är dock intellektet olika, snabbt
eller långsamt
och kanske får du ge det tid
Det behövs

Huvudsaken är; vare sig det är mitten av ditt liv, i början
eller slutet
att det inte spelar någon roll Vad det är du tvekar inför

För du är kapabel till Allt!

--

(För plötsligt står Du på randen till Något
Gud, de känslorna värker)




Fri vers av deepundermyskin
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin