Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. älskar film (fylla på & njuta av), älskar p-r-a-t-a
m--e--e--e--e--d människa...



Sann vän vet viktigt

 

.. och jag slutade se på nyheter

- 07

 

(ok, 3 gånger har slunkit igenom.. minns en!)

 

Det var en

MyndighetsMissbruksSituationsNyhet

 

Jag blev uppmanad

av vän




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri