Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. är vi här eller där eller bägge eller ingen... Val av Egen borg. Lagom till valborg!


Råd

 

 

hej hur gick det?

åt hell..

.. hur många gånger har jag sagt..?


mm

ja men då så..

mm

och nu ska du?


(axelryckning)

alltså.. jag blir inte klok på dig


(tittar bort å lipar, gör baklängesgrimasch)

för hell, ta dig i kragen nån gång!

(tänker: du visste inte att denna gång gällde det dig..)

Nå??

okey, tack för rådet!

fint! Vi hörs snart! hejhej kramsen!

mm.. (suckar..)

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-04-20 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri