Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag gav dig inte ens mitt numer

Bland tunga rökmoln och tätt omslingrade demoner .

Som en ängel uppenbarade du dig genom dimman .

Så tyst och försiktig .

Din hud, gav mig välmående rysningar .

Å jag vill ha mer .







Men jag gav dig inte ens mitt numer .














Övriga genrer av katnthepoet
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet