Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig


låt mig se dig blöda,
låt mina ord dig såra,
låt min kniv dela ditt hjärta !




Fri vers av syskonenberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-04-20 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg