Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. om själen är konstnär och inte bara käften/hjärnan, när gäller EJ "Stå vid ditt ord!" ? Poesifrihet - Sajtfängelse.. man kan fundera mera på shoppingnotan iofs.. :) Publikfrieri OBS!! ;P


Stå Vid Ditt Ord

 

 

att skriva ett göra

och

att göra skrivet

är likvärdigt "Stå vid ditt ord!"

- eller?

inom konsten hoppa krypa flyga ligga sitta rulla

 

S - Som åtel läggas byte fångas

T - Tages gåva gåva kastas

Å - Åh, dessa jäkla poeter!!

 

(ligger när shoppinglistor skrivs, glömmer dom hemma)

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri