Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. använder du kikare på grannarna?? grattis! ha så kul! :)
(min dator, skrivbord och arbetplats ca 15m från fönstergranne.. )



... och någon kollar mig med kikare

 

Hänt eller hänt? ja ni..

framför datorn göres massor i alla fall

Grannen: spanspan..

**

mäter av utväxt för färgning - hur mkt har håret växt på Xantal dagar?

(kollar näringsintag gentemot årstid och mående å sånt oviktigt men kul för tanter! jo då!)

löss!! har hon löss???

 

micropaus - rörelse för leder och blodomlopp

den är fan inte klok!!

 

dricker hemgjord svartvinbärssaft på förra årets bär i plastvinglas!! mjums

men fan.. nu super hon mitt i veckan!! klockan 9 på morron!!

 

massa(!!) vatten i örat.. förkylning gör lock och bad under vatten är skönt..

jaja förstod väl det - inte bara löss där..!!

 

äter apelsin så det klibbar på tangenterna och suger av fingertoppar n-o-g-a..!!

HELVETE!! HON ÄTER DOM!!! Nu ringer jag.. hon har fan barn!!

 

lägger mig förnöjt efter ännu en dag på poeter.se...

flinar - DÅ är hon galen också!!

 

G'natt/ jag vakar ( åhh förresten! glömde.. Jag har en stekvändare - en smal nästan osynlig ståltråd med en hulling på, så där lite vinklad ca 4dm lång med handtag - för att klia ryggen.. - Ni vet minerna när kliet är tillfredställt!! ;)

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-21 01:23



Bookmark and Share


  LassO
vissa har verkligen lite att göra... ;=)
2008-05-20

    ej medlem längre
Måste medge att jag skrattade gott åt denna. Kul läsning som verkligen förgyllde min förmiddag!
2008-05-07

    papillon
Aha - själv har jag träffat en man som lyckades klia sig på vristen trots en helbensgips - han använde ett stålmåttband med en liten rits..........
Härlig text, applåder!
2008-04-21

  Björn Karlsson
Kul uppläg

med skön rytm

Ett ämne som bär generationer
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri