Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervärlden (Fragment I)

där fragmentariska drömmönster nu framträder

leker hon i munter själlöshet

drivande genom damm

floder av damm

 

minnen från den tid som varit framträder nu

slickar i sej det sista av dammet

tungan är sträv mot gommen

öppnar för att ömsa skinn

 

den mekaniska strävan från sida till sida

pendelns svängningar i ett svart rum

mekanikens virvlar dom älskandes nektar

läsartens särart 




Fri vers av Hellberg
Läst 521 gånger
Publicerad 2008-04-21 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg