Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack

Ge mig dragen du saknar
Ge mig dragen däremellan

Se mig ensamma nätter
Se mig dagarna däremellan

Gör mig
Gör om mig

Ta mig
Ha mig

I dina händer
formas jag

Till den jag vill vara
Till den jag vill bli

I ensamma nätter
I ödets timma

ser jag dig se mig
för den jag är

Och jag älskar
din blick




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 550 gånger
Utvald text
Publicerad 2008-04-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren