Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar


Skira trådar

av verklighet

syr min kropp

till ett stycke


skira trådar

av verklighet

brister

där kroppars

själar

ej kan mötas




Fri vers av livsdans
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 22:23



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans