Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ta tillvara ögonblick i naturen


Morgonstund

när nattens frost ger vika
för morgonsolens knappa värme
knäpper det i träden
droppar faller till marken

en del återförenar sig med sitt ursprung
sjön
de bildar ringar på vattnet
som sprider sig
förenar sig
försvinner
och ytan blir åter blank

dimman lättar
och svävar över sjön
allt medan solen
sakta förflyttar sig
över den ljusblå himlen




Fri vers av Sandvargen
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-04-22 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen