Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad 080618


VÅR 5 – det blommar!




Vår i trädgården
flickor byter förtroenden
rosiga kinder


Kullen lyser
av blommande mandelträd
Blomblad i ditt hår


Ett hav
av slånbärens vita blommor
lyser i skymningen


Inte så illa pinkat
– vårfloden
har just tagit grannens hus


Stiltje inombords
Kyliga vindar leker
med rosa blomblad






Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 552 gånger
Publicerad 2008-04-22 23:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Härlig och vackert så är våren
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]