Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segelflyg

  

Jag lyfter från
lusthusets tak / lyfter lite sorgset
segelflygande


ett lossnande
segelflyg                            sjungande över
stans ljusnande mjuka
skuldror


ljungande banker                            gungande
skolor / bussar med
seriefigurer

                                             längs stinna
                                             ammans gata


                  inget
                  himmelrike över din
                  säng kvinnliga stad
                  men brinnande i
                  din rännsten en
                  vällustig sol


dina
män samlar värdefull
konst ur korgar
efter nattens maskerad




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2761 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-23 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert!
Du har skrivit på så kul sätt också med avstånden mellan orden..
Jag bokmärker den här.
2010-01-31

  Carola Zettergren
Himmel vad bra..enastående!
2008-05-31

  Ulf Lagerholm
stor text, skulle varit mycket nöjd om jag skrivit den själv, eget stuk på bilderna, flyt och tanke

jag vill tacka dej för läsupplevelsen
2008-04-25

  Inkarasilas
Helt svävande mumlar jag en serie av censurerade ord i stil med fuck me silly och fyj fan vad vackert precist utvalda ord, den här landade med ett brak i mitt huvud, vaknade definitivt till, solar bestämt i en vällustig sol.
2008-04-24

    Glittra G
Underbart!
2008-04-24

    Melona
oj oj
applåderar
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP