Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästaste vänner XD

När livet kändes som mörkast,
då ingen tycktes förstå,
när jag ej ville leva mer,
bara lämna allting och gå.
Då fanns ni där för mig,
sträckte ut en hjälpande hand,
tröstade mig när jag grät,
lät mig gråta ut i er famn.
Jag tror ej att ni förstår,
hur mycket ni betytt för mig,
jag skulle ej leva idag,
om det inte vore för er.
Ni väckte min själ till liv,
den hade varit död i många år,
du fick mig att skratta igen,
jag hoppas att denna lycka består.
Ni gav mig hopp på nytt,
ni satte mitt hjärta i brand,
tillsammans ska vi vandra,
genom livet hand i hand.


Denna dikt e riktad till er tre.. För ni är det allra bästa jag har..

Lizi.. Ollzi.. Mandizz.. <33




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 430 gånger
Publicerad 2008-04-23 18:15



Bookmark and Share


  olivia-bill
Nwwwwww, du din lilla gölliga mupp!
2008-04-24

  Svarta ord, vitt papper
Naww, gumz! Lövv you <3 Oj, vad fjortiz jag blev när jag bllev rörd! Fy mig, inte gråta framför datan *gråter*
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz