Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviken ros..

Fattar inte, du är så jävla bortskämd, alla älskar dig. men alla vet också att du är den värsta, du har svikit alla men alla förlåter, även jag. jag vet att om jag inte förlåter blir jag hatad av alla. du får allt du pekar på och alla gör som du säger, alla passar dina tider och alla vill va med dig. jag skyller inte på alla andra för jag är likadan, men jag gillar igentligen inte dig. bara det att du fattar inte att alla hatar dig. innerst inne vet alla att de har blivit svikna. du vet, men du vill inte förstå att du har svikit. jag förlåter dig än en gång för det du har gjort men jag fattar inte varför.




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 674 gånger
Publicerad 2008-05-21 21:27



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Åh... Stackare, tell me via mail? Orkar du snacka om eet?*kram* We love you iaf just so you know <3
2008-05-23

    Isil
det här låter som en typisk klassens drottning grej liksom... en som alla är med som ingen egentligen gillar. bra!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz