Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prinsässaaa

jag valde inte att bli prinsessa.. jag bara testade kronan..




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 391 gånger
Publicerad 2008-05-21 21:57



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Vissa saker är man bara född till ;) :D <3
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz