Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skyddar er me mitt liv <33 Lizi, madizz Olli, lozz, Nessu <33


...

Slå mig en gång
Jag bryr mig inte
Slå mig två gånger
Det känns inte
Slå mig tre gånger
Du tappar lusten
Slår du mina buddies då Jävlar
kan du börja gräva din egna grav




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 556 gånger
Publicerad 2008-05-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz