Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dejj från mejj

du ska veta hur jävla mycket du betyder för mig hjärtat, utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. du har stöttat mig hela tiden. du har hjälpa mig på vägen. när jag mådde sämst så fanns du alltid som en stöttande hand. tack! det är du som får mig att le i skolan, utan dig skulle plugget vara ett helvete! gud du är värd hela värden. jag ska aldrig släppa dig. aldrigaldrig! det är du som ger mig styrka och mod, och glöd att orkar med allt! Luz, du är en underbar person, på alla sett och vis. att du ens vill vara kompis med en som jag är ju fan sjuk otroligt, du är värd en mycket bättre, men tack älskling. du och jag är fan det bästa som finns. det är inte ofta jag får för mig att skriva långa texter, men det blir så ibland då jag känner att jag glömt bort att berätta det någon betyder sjukt mycket för mig, precis som just du gör gumman. jag kan göra precis allt för dig, jag är helt seriöst. för utan dig Luz, jag skulle fan gå under. att en människa kan betyda så mycket som du bertyder för mig är ju sjukt! du är älskade av mig, och jätte många andra. det är säkert för du är så speciell och fin. utan dig gumman, ååh vill inte tänka på det. det skulle fan vara hemskt utan dig, mammas köttbulle <3 Sparris haha, så sjukt underbat. vilka tider! det är så bra att det är du&jag, skit i dom äckliga wannabe\'s som tror dom är något, dom är fan ingeting. abolsut ingeting! haha, dom tror dom är något, men glöm det! Luz om du någon gång skulle lägga av, skulle jag kämpa för två. det är svårt att säga föralltid, men jag ska försöka hålla kvar oss tills döden skiljer oss åt gumman! för att liksom, du är en toppen brud, alla borde ha någon som dig! och som tur har jag dig. tack älskling. du betyder extremt mycket för mig! alla minnen vi har, haha! Uteritten med Pavva o Challe/viking o Challe. men tack gumman att du finns. jag älskar dig!..




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 455 gånger
Publicerad 2008-04-23 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz