Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek i olika skepnader........


365 dagar

I vår skiner solen och det mesta i livet känns underbart och lätt
Förra våren var den värsta och jag ansåg inte att det var rätt.

Förra våren levde jag med rädslan och sorgen vid min sida.
Jag visste vad som skulle ske, vägrade acceptera och fortsatte strida.

Jag bar din smärta på ena axeln och min sorg på den andra.
Jag tror jag krympte minst tio cm.

Livet tappade sin skönhet och på mina frågor fanns bara ett svar.
Hur jag än försökte insåg jag att du inte skulle stanna kvar.

Jag värderade varje stund med dig och gav all kärlek jag kunde ge.
Bland tårar och förtvivlan närmade sig dagen då det skulle ske

Hur gör man för att få mer tid tillsammans när döden är ett faktum?
Jag bad, om och om igen….

I vår skiner solen, jag är pirrig och har haft den stor lyckan att finna min blivande man!
Trodde aldrig solen skulle skina som den gjorde innan Balder dog, men den kan!!!




Fri vers av Modesty73
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 22:21



Bookmark and Share


  isidore
oerhört välkomponerad
2008-08-09

  Bibbi VIP
Lycka till och applåd!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Modesty73
Modesty73